Patru pompieri olteni, recompensați de conducerea ISU Olt pentru spirit civic

244

Au intervenit pentru salvarea vieții unor semeni, din proprie inițiativă, aflându-se aproape de locul evenimentelor, iar pentru spiritul civic de care au dat dovadă, neântorcând spatele unor oameni care aveau nevoie, patru pompieri olteni au fost recompensați de către conducerea ISU Olt.

Maistru militar Vlad Tudor Vasile, Plutonier major Enuș Victor Vasile, Plutonier major Popa Cătălin Laurențiu și Sergent major Bălașea Andrei Mihai, toți din cadrul Detașamentului de Pompieri Caracal, au fost recompensați ieri de comanda Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt, pentru spiritul civic de care au dat dovadă.

Maistru militar Vlad Tudor Vasile și Plutonier major Enuș Victor Vasile au acționat, în data de 21 mai, pentru salvarea unei femei din Râul Olt, iar Plutonier major Popa Cătălin Laurențiu și Sergent major Bălașea Andrei Mihai au intervenit la un accident rutier, în municipiul Caracal, în data de 09 aprilie.

,,Tuturor le mulțumim pentru spiritul civic și implicarea de care au dat dovadă și ne bucurăm să îi avem în fiecare zi alături de noi !,, le-a transmis IDSU Olt.