Cresc oportunitățile de shopping în Slatina. Kik deschide primul magazin din județ

2510

Capitala Oltului atrage din ce în ce mai mulți retaileri cu lanțuri internaționale de magazine. De săptămâna viitoare, Pepco va avea concurență și în Slatina, retailerul german Kik Textilien, aflat printre primii jucători în sectorul de retail din Germania, intrând în municipiu.

,,Slatina, venim la voi! Începem vara cu noul magazin din centrul Centrul Comercial Winmarkt, la etajul 1.  Vino să descoperi produse calitative pentru întreaga familie – haine, mobilier, papetărie, accesorii pentru casă, jucării și articole pentru grădină sau bricolaj – la prețuri mici, mici. Te așteptăm la Marea Deschidere cu extra 10% reducere la orice achiziție, pe 2 și 3 iunie.,, anunță KiK Textilien, unul din cele mai mari lanțuri de magazine de haine din Germania, deschiderea primului magazin la Slatina.

Retailerul vinde în circa 3600 de magazine din Europa produse textile la un preț pe care încearcă să îl țină cât mai jos, dar și diferite accesorii și articole de papetărie.

Prezența sa la Slatina a fost anunțată și în cadrul Shopping Park Slatina- noul centru comercial ce se ridică pe locul fostei fabrici de pâine Aluta, alături de magazinele Jysk, Hervis, C&A, NewYorker, Sinsay și Super zoo.