ALARMANT O asistentă de la Cardiologie Slatina, confirmată COVID 19. Ea este mama unei angajate de la Ambulanța Olt, confirmată anterior

2274

Focarul de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt capătă dimensiuni incredibile. Numărul persoanelor diagnosticate cu coronavirus a ajuns la 26. Este vorba de 20 de angajați ai instituției, cinci contacți de familie și un contact direct. Ultimul caz a fost confirmat în urmă cu puțin timp în urmă. Este vorba de o femeie, asistent medical la Spitalul Județean de Urgență Slatina, mama unei asistente de la SAJ Olt, confirmată anterior.

Numărul persoanelor depistate pozitiv la testul COVID 19 în urma testelor realizate în focarul de la Serviciul județean de Ambulanță Olt a ajuns la 26. Cu puțin timp în urmă, a fost declarată pozitiv o asistentă de la SJU Slatina, mama unei asistente de la SAJ, diagnosticată cu coronavirus zilele trecute.  Toate persoanele pozitive au fost internate în spitalul de la Slatina.

Cazul asistentei de la SJU Slatina este al doilea depistat pozitiv pe ziu a de astăzi, după cel al unei angajate de la Primăria Piatra Olt. Așa se face că, începând de astăzi, ancheta epidemiologică declanșată de autorități în cazul focarului de la SAJ Olt se va extinde și la angajații Spitalului Județeand e Urgență Slatina, după ce a avut în vedere pacienții și angajații spitalului privatat din Piatra Olt, cei ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Olt și ai Primăriei Piatra Olt, în urma cazului confirmat în această dimineață.