TRAGEDIE în centrul orașului. Două familii distruse într-o clipă de neatenție

4865

O adevărată tragedie s-a produs în această după-amiază în centrul orașului Craiova, după ce un taxi în care se afla o familie a fost lovită în plin de un autoturism. Șoferul taxiului și o pasageră au murit pe loc, fiul acesteia și tatăl său au ajuns în comă la spital. La unitatea medicală a ajuns și șoferul mașinii care a lovit taxiul. Potrivit polițiștilor, vina producerii accidentului îi aparține taximetristului care nu a respectat semnificația indicatorului ,,Cedează trecerea”.

Grav accident de circulație, cu cinci victime, s-a produs în această după-amiază pe unul dintre cele mai aglomerate bulevarde din Craiova. O mașină a lovit în plin un taximetru în care se aflau patru persoane. În urma impactului, două persoane au murit pe loc, iar trei au ajuns la spital cu răni grave. Printre acestea se numără și un copil de șapte ani.

Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a salva viața șoferului de taxi și pe cea a unei pasagere. Fiul în vârstă de șapte ani al femeii și tată acesteia au ajuns la spital în stare gravă. La unitatea medicală a ajuns și un alt bărbat, șoferul mașinii care a izbit în plin taximetrul.

Potrivit martorilor, vina ar aparține taximetrist care nu a acordat prioritate.În cauză a fost deschis dosar penal și se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate împrejurorile în care s-a produs tragicul eveniment rutier.