LOVITURĂ DE TEATRU Ministrul Sănătății pune capăt jocurilor de culise ale primarului din Caracal. El a numit manager nou la spital

2052

Spitalul Municipal Caracal, are începând de astăzi un manager nou, în urma demisiei înaintate de Marian mitran, la presiunile edilului Radu Liviu. La recomandarea PNL, ministrul Sănătății Nelu Tătaru a numit în fruntea unității medicale, pe care o administrează, conform ultimei ordonanțe, până la finele lunii septembrie, unul dintre medici. Numirea pune capăt jocurilor de culise ale primarului caracalean.

Medicul Angelo-Alen Stegaru este noul manager interimar al spitalului din caracal. El a fost numit în fruntea instituției prin ordinul ministrului Sănătății Nelu Tătaru, după ce economistul Marian Mitran și-a înaintat demisia din funcție, la presiunile primarului Radu Liviu. Potrivit unor surse, edilul dorea numirea în fruntea spitalului, a cărui administrarea spera să o recapete la finalul stării de urgență, a city-managerului Cristina Pencu, o apropiată a sa.

Angelo-Alen Stegaru este medic specialist radiologie și imagistică. Înainte de a fi angajatul spitalului caracalean a fost șef Secție radiologie și imagistică SJU Slatina.