Razia de amploare în Slatina și comunele arondate  s-a lăsat cu numeroase sancțiuni   

805

Polițiștii slătineni au aplicat sancțiuni în valoare de aproximativ 100.000 de lei, în urma unei acțiuni de amploare desfășurată pe raza municipiului și a comunelor arondate.

Polițiștii de ordine publică, rutieră și investigații criminale din cadrul  Poliției municipiului Slatina și al secțiilor de poliție rurală au acționat ieri cu efective mărite pentru verificarea respectării măsurilor impuse pe durata stării de urgență, în vederea prevenirii răspândirii infecțiilor cauzate de virusul COVID-19. Polițiștii au acționat atât în mediul urban, cât și în mediul rural, ocazie cu care au legitimat peste 120 de persoane și au controlat în trafic peste 50 de autovehicule.

,,În urma acestor activități, polițiștii  au aplicat 66 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 98.500 de lei. Dintre acestea, 46 au fost pentru încălcarea prevederilor Ordonanței Militare 3/2020, 6 pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și 18 pentru abateri la regimul circulației pe drumurile publice. Totodată, a fost reținut 1 permis de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce și a fost retras 1 certificat de înmatriculareʺ, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Polițiștii atrag atenția cu privire la obligativitatea respectării legislației,în perioada următoare fiind organizate astfel de acțiuni pe raza întregului județ.