Alimente donate de afaceriști pentru oltenii izolați la domiciliu

126

Zeci de familii aflate în izolare la domiciliu primesc ajutor de la societăți comerciale care au donat alimente. Donațiile sunt făcute prin Crucea Roșie Olt.

Cartofi, făină, conserve și produse de igienă au ajuns la familii din localități precum Corabia, Pîrșcoveni, Dăneasa, Corbu, Bucinișu. Ajutorul le-a fost oferit grație unei donații făcute de un om de afaceri caracalean.

ʺÎn parteneriat cu S.C. CERES COM S.R.L. Caracal, prin implicarea domnului Petrisor Ion, administratorul societății, care a sponsorizat în produse proiectul umanitar al Crucii Rosii Olt, am putut ajuta zeci de familii izolate la domiciliu din cauza riscului de infectare cu coronavirus. Acest tip de implicare și responsabilitate socială, demonstrate de domnul Petrișor Ion, reprezintă un exemplu și o instigare la solidaritate, manifestări umane care ar trebui să apară în orice situație de criză a umanității!ʺ, a transmis Crucea Roșie Olt.

Iar acesta nu este singurul ajutor venit din partea mediului de afaceri. Azi, compania Best Foods Prod SRL a donat croissante, care  au completat pachetele cu produse alimentare care au ajuns la familii izolate la domiciliu din cauza pandemiei.