Accident cu trei victime la Găneasa, între un autoturism și o căruță. Trafic BLOCAT pe un sens

1318

În urmă cu puțin timp,  pe Drumul Național 65, pe raza comunei Găneasa s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un autoturism și un vehicul cu tracțiune animală.

Pompierii Detașamentului Slatina acționează în comuna Găneasa, la un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și o căruță. ,, Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, dar și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță, au intervenit în comuna Găneasa, la un accident rutier. În accident au fost implicate un autoturism, în care se afla doar șoferul și un vehicul cu tracțiune animală, în care se aflau doi bărbați. Toți cei trei pacienți au fost asistați la fața locului, cei doi bărbați aflați în atelaj fiind transportați la UPU Slatina, conștienți, cu diverse traumatisme prin accident rutier.,, declară Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.
Traficul este blocat pe un sens de mers.
În urma cercetărilor, polițiștii Serviciului Rutier au stabilit faptul că accidentul s-ar fi produs pe fondul neacordarii de prioritate.
,,Un bărbat,  de 51 de ani, din Piatra Olt,  în timp ce se deplasa cu un atelaj pe strada Grădiniței, din comuna Ganeasa, la intersecția cu Drumul Național 65, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autovehicul, care se deplasa din direcția Craiova către Slatina. Autoturismul era condus regulamentar de un bărbat, de 30 de ani, din municipiul București. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0. Conducătorului atelajului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei,, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă