ȘOCANT O asistentă, hărțuită și umilită de vecini pentru că lucrează într-un spital COVID-19

395

Este incredibil până unde s-a ajuns. Șicane și umilință în loc de recunoștință. O asistentă medicală din orașul Galați a fost hărțuită și umilită de vecini pentru că lucrează într-un spital în care sunt tratați bolnavii de coronavirus. Femeia a postat pe pagina de socializare cu vecinii i-au aruncat clor pe ușa de la intrare și au dat-o afară din magazinul aflat la intrarea în bloc.

Gălățeanca Mihaela Moga Pal, de 44 de ani, din Galați, asistentă la Spitalul de Boli Infecțioase din oraș, a povestit, într-o postare pe facebok, cum este tratată de vecini doar pentru că lucrează într-un spital în care sunt tratați bolnavii de coronavirus. Potrivit femeii, în ultima perioadă viața ei s-a schimbat radical nu din cauza virusului ci al vecinilor. Aceștia i-au aruncat clor pe ușa de la intrare și au dat-o afară din magazinul de la intrarea în bloc.

Postarea femeii de pe rețeaua de socializare este însoțită de mesajul „Eu nu pot sta acasă”.

„Fetelor este foarte grav ce mi s-a putut întâmpla doar pentru simplul fapt că lucrez la Spitalul Boli Infecțioase Galați. Vecinii din scara blocului unde am locuit mai bine de 20 de ani… Mi-au aruncat cu clor pe ușa apartamentului… Mi-au trimis poliția acasă… M-au dat afară din magazinul blocului doar pentru că lucrez la Spitalul Boli Infecțioase.!!!! Ce să înțeleg…. E discriminare????”, a scris Mihaela Moga Pal pe Facebook.

Postarea asistentei din Galați a devenit virală strângând în doar 10 ore peste 1000 de disribuiri.

Internauții o încurajează și critică dur atitudinea vecinilor care se pretează la astfeld e lucruri în loc să-i fie recunoscătoare femeii. Unii dintre aceștia o îndeamnă pe femeie să depună plângere la poliție.