Autoritățile au confirmat PRIMUL caz diagnosticat cu COVID 19, la Slatina

934

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Slatina a confirmat astăzi primul pacient diagnosticarea cu coronavirus. Acesta, un copil, se afla în izolare, fiind suspect încă de la începutul internării în Secția de Boli Infecțioase. El a fost transferat în cursul nopții trecute la un spital din București. Personalul care a avut grijă  de el a fost tot timpul protejat.

În cursul serii de ieri, a fost diagnosticat pozitiv la testul COVID 19 primul pacient al Spitalului Județeand e Urgență Slatina.  Informația a fost confirmată astăzi de conducerea unității medicale.

 

Pacientul, un copil de un an și două luni, se afla în izolare la Secția de Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Slatina a fost confirmat aseară cu coronavirus. El a fost internat la unitatea medical vineri, existând suspiciuni de COVID, copilul revenid în țară, alături de părinți în urmă cu o săptămână, din Anglia. Persoanlul medical care l-a tratat pe micuț a fost protejat tot timpul.

Băiețelul a fost transferat în cursul nopții, cu o izoletă, la un spital din București. Potrivit autorităților acesta se afla într-o stare de sănătate bună.