Măști de protecție făcute la Caracal, de o casă de modă

3673

Având în vedere solicitările de pe piață și văzând că foarte mulți localnici nu găsesc măști de protecție la farmacii, o casă de modă din Caracal a început să confecționeze măști din bumbac satinat. Iar cererea crește de la o zi la alta.

Sunt sterilizate, se pot spăla și refolosi și au un design frumos. Aceasta este oferta făcută de o casă de modă din Caracal pentru cei care caută măști de protecție. Însă principalul avantaj este că se găsesc fie la comandă, fie la bucată, fie en gros. Moda Dary, casa de modă a fraților Liliana și Lucian Stroe, a început de câteva zile să producă măști, profitând de faptul că beneficiază de materia primă. Societatea a început cu câteva comenzi pentru cunoscuți, iar apoi cererea a început să crească.

ʺConfecționăm măști de protecție sterilizate la 260 grade din bumbac satinat, sigilate. Ne-am gândit să venim astfel în sprijinul locuitorilor din oraș, și nu numai, care caută disperați măști în farmacii și nu găsesc, deși indicația autorităților este să se protejeze. Avem material și am putut onora déjà peste o mie de comenzi. Au scăzut comenzile pentru rochițe, dată fiind decizia de a închide localurile, fiind anulate evenimente precum nunți, banchete, etc., astfel că putem face aceste măști. Dacă vor fi cereri, vom putea face și producție largă, însă doar măști, nu avem nici timp și nici personal suficient pentru a efectua și ținute pentru personalul medical.ʺ, ne-a declarat Lucian Stroe.

Lucian Stroe, cunoscut la Caracal pentru casa de modă devenită déjà celebră, în județ și la nivel național este cunoscut mai mult prin prisma activității sale din domeniul culturii fiind maestru coregraf de dansuri populare și vicepreședintele Asociației Naționale de Folclor din România. Împreuă cu sora sa Liliana a deschis Casa de Modă Dary în 2017, prin programul Start-up Nation.

Mai multe:

O casă de modă din Caracal readuce croitoria la comandă în trend