Slătineanca însărcinată, caz confirmat cu COVID 19. S-a plimbat două zile pe stradă, nestingherită

25814

Ministerul Sănătății a confirmat că Oltul are un al treilea caz de coronavirus: slătineanca însărcinată, luată în această dimineață de la domiciliul de pe str. Libertății și transportată cu izoleta la un spital din Capitală.

Este oficial: tânăra însărcinată a fost confirmată cu coronavirus. Ea are 21 de ani și s-a întors din Anglia pe 16 martie. Deși ar fi trebuit să stea în autoizolare la domiciliu, mai multe mămici din Slatina declară pe o rețea de socializare că în ultimele două zile tânăra care locuiește în bl. FA 15 s-a plimbat nestingherită prin oraș. Alți trei membri ai familiei au fost testați.

Femeia a fost internată la Spitalul Colțea din București.

Se pare că nu numai în Slatina s-a plimbat femeia, ci a fost plimbată și prin București. A venit luni cu avionul, iar la București a avut probleme ginecologice și a sunat la 112. La Matei Balș a fost testată pentru coronavirus, de unde a fost trimisă la Spitalul Polizu pentru control, i-au dat rețeta și au trimis-o acasă. Rezultatul pozitiv a venit ieri seară.

Celelalte două cazuri confirmate sunt: un bărbat de 51 de ani din Caracal și un bărbat de 22 de ani din Slatina, internați la Spitalul de Boli Infecțioase Craiova.