VIDEO/ Dezinfecție cu clor a spațiilor publice într-o comună  din Olt cu primar în autoizolare

2813

Pentru a-și proteja cetățenii în fața virusului chinezesc, o primărie comunală din Olt a luat măsura dezinfectării pe raza localității.

La Cungrea, localitatea în care primarul a intrat în autoizolare, se dezinfectează.

ʺÎntrucât siguranța și sănătatea cungrenilor a fost întotdeauna o prioritate pentru noi, în contextul pandemiei de coronavirus am procedat la dezinfectarea tuturor drumurilor comunale din Cungrea cu o substanță biocid pe bază de clor. Supravegherea operațiunii a fost realizată de administratorul public, Vlad Cosmin. Această operațiune se va efectua săptămânal. Facem apel din nou la respectarea măsurilor de igienă și evitarea expunerii în locuri publice. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom depăși cu bine această încercare prin care trecem cu toții. Pentru orice problemă apelați cu încredere la personalul primăriei și vă vom fi alături, ca de obicei.ʺ, a transmis Primăria Cungrea.

Primar al localității este președintele PNL Olt Liviu Voiculescu, intrat în autoizolare după ce a participat la ședința BPN a PNL unde a fost validat candidatul partidului la Primăria Slatina, ședință la care a participat și senatorul Vergil Chițac, confirmat cu coronavirus. Testul liderului liberal oltean a ieșit negativ, însă acesta a decis să respecte indicațiile autorităților și să se autoizoleze, preventiv, 14 zile la Cungrea.

Întrucât siguranța și sănătatea cungrenilor a fost întotdeauna o prioritate pentru noi, în contextul pandemiei de coronavirus am procedat la dezinfectarea tuturor drumurilor comunale din Cungrea cu o substanță biocid pe bază de clor.Supravegherea operațiunii a fost realizată de administratorul public, Vlad Cosmin.Această operațiune se va efectua săptămânal.Facem apel din nou la respectarea măsurilor de igienă și evitarea expunerii în locuri publice.Cu ajutorul lui Dumnezeu vom depăși cu bine această încercare prin care trecem cu toții.Pentru orice problemă apelați cu încredere la personalul primăriei și vă vom fi alături, ca de obicei.#totulvafibine #stămîncasă #primăriacungrea

Publicată de Primaria Cungrea pe Miercuri, 18 martie 2020