Continuă tratamentul Corinei Rizescu în Turcia. Acesta va costa încă peste 20.000 euro

369

După ce a plătit cu ajutorul semenilor cu suflet mare, care s-au mobilizat pentru a o ajuta, 28.000 de euro intervenția chirugicală la o clinică din Turcia pentru a scăpa de cancer și a-și putea crește copilul mai mic de doi ani, Corina Rizescu trebuie să-și continue tratamentul post operator. Slătineanca va mai trebui să suporte costuri de mai bine de 20.000 euro.

„Cam atat costa sanatatea mea…. + cheltuielile cu transportul, cazarea, investigatiile necesare. Oameni minunati am intalnit in Turcia. Multumim tuturor celor care ati facut, din imposibil, posibil ca eu sa ajung in Turcia si sa prind speranta ca pot avea o viata normala si ca voi putea sa-mi vad puiul crescand. Multumesc Zeynep Panayır! Un om minunat, care a fost vocea medicilor din Istanbul. A fost mereu aproape de noi, uneori traducator, alteori ghid, prietena. Multumim din suflet! Ne revedem curand! Si, nu in ultimul rand, multumim domnilor doctori care au transformat sperantele noastre in realitate!”, a postat Corina Rizescu pe pagina ei de socializare, justificând cu factura bănuții strânși cu greu cu care și-a plătit ,,pașaportul” pentru a rămâne în viață. Costurile estimative ale tratamentelor următoare stabilite de clinica turcă se ridică la 21.150 euro, numai ședințele de chimioterapie costând 10.000 de euro.

Corina Rizescu, tânăra mămică din Slatina diagnosticată cu cancer de col uterin stadiul 1B, iar după 23 de ședințe de radioterapie și cu cancer la vezică și rectosigmoid stadiul 2B avansat, a fost operată de medicii turci, intervenția costând 28.000 de euro. Intervenția a decurs bine, iar speciaiștii de la clinica Acibadem din Instambul sunt încrezători în șansele femeii de a se vindeca. Ei au stabilit ca slătineanca să înceapă ședințele de chimioterapie după operație, trebuind să revină în Turcia pe 16 martie. Costurile însă sunt destul de mari, iar cei care doresc să o ajute în continuare pe Corina să se vindece, pot face donații în contul RO64RZBR0000060017614344, pe numele Rizescu Corina.