Angajații TMK Slatina, învățați de polițiști cum să se ferească de traficul de persoane și violența domestică

95

Circa o sută de angajați ai unei societăți de pe platforma industrială a Slatinei au primit ieri vizita unui polițist de la Prevenirea Criminalității Olt. Activitatea de prevenire s-a desfășurat  împreună cu reprezentanții Agenției Naționale a Traficului de Persoane Dolj și a vizat violența domestică și traficul de persoane.

În baza unui protocol încheiat între Inspectoratul de Poliție Județean Olt  și TMK ARTROM, ieri, la compania slătineană un polițist de la Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității Olt împreună cu reprezentanți ai Agenției Naționale a Traficului de Persoane Dolj au desfășurat o activitate de prevenire a violenței domestice și a traficului de persoane.

“Cu sprijinul gazdelor,  aproximativ 100 de angajați ai societății au participat la activitate, ocazie cu care le-au fost prezentate filme pe temele abordate și le-au fost făcute recomandări în vederea prevenirii acestor fenomene. Polițistul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității Olt le-a reamintim faptul că persoanele, care sunt victimele violenței domestice, pot solicita emiterea unui ordin de protecție provizoriu.  Participanții la eveniment au fost receptivi manifestându-și interesul pentru a mai participa la astfel de evenimente.”, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.