PNL Olt l-a lansat pentru Primăria Caracal pe dr. Conea

383

Dr. Cristian Conea este candidatul PNL Olt pentru fotoliul de edil al Caracalului. El a fost desemnat ieri.

După ce a sondat șansele de a câștiga alegerile locale la Caracal pentru Cristi Pavel, Cristian Conea și Eduard Ciocăzanu, liberalii olteni au decis să meargă pe mâna dr. Conea.  În ședinta Biroului Politic Local de ieri, 12 februarie, acesta a fost desemnat candidatul Partidului Național Liberal la Primăria Caracal.

“Este un om cu o viziune clară asupra viitorului orașului, un om capabil sa găsească soluții problemelor existente, un om care își dorește un oraș în care oamenii să se simtă ACASĂ”, susține Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt.

Caracaterizat de către partidul căre îi încredințează greaua misiune de a deveni primar al celui de-al doilea municipiu al Oltului drept un “om al locului, deschis, transparent, integru, om de onoare, familist convins”, tată a doi copii, doctorul Cristian Conea s-a născut în Timișoara în 1969, într-o familie de medici, a fost crescut și educat în Caracal, a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie Craiova, promoția 1995. Este medic la Spitalul Municipal Caracal, īn trecut ocupând funcția de manager al acestei instituții.

“Este o decizie asumată si responsabilă, aceea de a candida, pentru că îmi doresc să merg direct la OAMENI! Îmi doresc să merg alături de ei, sa luptăm împreună, sa câștigăm împreună, să redăm demnitatea acestui oraș acaparat de hoție și de corupție!” a declarat doctorul Conea.