Au încercat să spargă cu o rangă un chioșc din Zahana. Un locuitor a alarmat poliția

321

Dând dovadă de spirit civic, un slătinean a prevenit spargerea unui chioșc din Zahana de către hoți. Omul a anunțat poliția, iar hoții au fost prinși înainte de a da lovitura.

Sâmbătă noaptea, doi tineri au încercat să dea o spargere la un chioșc. Furtul a rămas la stadiul de tentativă, vigilența unui localnic, dar și faptul că nu a rămas indiferent și și-a făcut datoria civică , făcând ca tinerii să fie prinși de oamenii legii.

“La data de 25 ianuarie, în jurul orei 04.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au fost sesizați telefonic cu privire la faptul că două persoane, care au asupra lor o rangă, forțează ușa de acces a unei societăți comerciale, situată în municipiul Slatina, strada Aleea Macului. Polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Slatina s-au deplasat de îndată la fața locului și au intervenit pentru a imobiliza cei doi tineri, de 19 și, respectiv 22 de ani. Aceștia au fost conduși la sediul poliției în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale, fiind cercetați pentru tentativă la furt calificat.“, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri au fost prezentați instanței, care a dispus arestarea preventivă a acestora pe o perioadă de 30 de zile.