Roșiile de la Obârșia, pe tarabe în Piața Zahana, date exemplu de fostul ministru Daea

776

Deși nu mai este ministru, Petre Daea continuă să promoveze unul dintre proiectele sale de mare succes: Tomata. În preajma Crăciunului, el dat exemplu roșiile de la Obârșia, pe tarabe în plină iarnă, iar azi i-a urmat exemplu fostul său consilier, președinte al Asociației Tinerilor Fermieri Olt.

La ʺTomataʺ,  Oltu-i fruntea țării, iar legumicultorii noștri harnici aduc pe tarabele piețelor din județ și din țară roșii în plină iarnă. Printre legumicultorii de frunte ai județului se numără și tânărul Ionuț Victor Radu din Obârșia, dat exemplu în continuare de fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea. ʺProgramul de tomate dă roade si de Crăciun! Bravo Ionuț, bravo dragi fermieri! Radu Ionuț Victor, din Obârșia județul Olt, a fost 8 ani în Scoția, iar acum este acasă. Iată rodul muncii lui! Ca el sunt mulți alții. Continuați așa cum am început! Crăciun fericit tuturor!ʺ, a postat pe pagina sa de socializare, în apropierea Nașterii Domnului, fostul ministru Daea, alături de fotografii din piață și din seră cu legumele produse de oltean.

 

Astăzi, același fermier este dat exemplu de Florin Ciobanu, președintele Asociației Tinerilor Fermieri Olt, fost consilier al lui Daea. El a postat imagini cu tomatele oltenești, la vânzare în Piața Zahana, în sectorul destinat exclusiv produselor românești.

ʺ Cine-i harnic și are centrală, vinde tomate românești și in luna Ianuarie … Tomate românești din ferma lui  Ionut Victor Radu din Obârșia -Olt !! Programul Tomata si-a atins obiectivul principal : sa consumăm tomate românești și in extrasezon !!! Programul Tomata trebuie sa continuie …sa avem cât mai mulți legumicultori cu legume in piata !! ʺ, a postat Ciobanu.