VIDEO- Bunurile din apartamentul în flăcări din Slatina, scoase în stradă. Incendiul a fost lichidat

824

După 4 ore de luptă cu focul şi după ce au fost evacuaţi 22 de locatari ai unei scări de bloc de pe strada Primăverii, pompierii au reuşit să lichideze incendiul.

Incendiu Slatina

Bunurile din apartamentul în flăcări din Slatins, scoase în stradă. Incendiul a fost lichidat, după 3 ore

Publiée par Realitatea Oltului sur Jeudi 9 janvier 2020

 

Timp de patru ore pompierii slătineni au acționat în această dimineaţă la un apartament din Slatina pentru stingerea unui incendiu, fiind necesară chiar evacuarea locuitorilor de pe scară. Aceștia s-au întors în locuințe tot după 4 ore, 16 dintre acestea fiind primite în microbuzul din dotarea ISU Olt deplasat la fața locului. Pentru stingerea focului, salvatorii au evacuat cantități mari de materiale textile, cărți, mobilier, electronice, electrocasnice și obiecte de uz gospodăresc. Bunurile din apartament au ajuns astfel în stradă.

“Incendiul a fost lichidat. Au ars mobilier, materiale textile, electronice și electrocasnice depozitate în holul locuinței și într-o cameră de locuit. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost o lumânare lăsată aprinsă, nesupravegheată.”, declară Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Mai multe despre incendiu:

VIDEO/ Zeci de slătineni EVACUAȚI din cauza unui incendiu. Două femei au ajuns la spital