I-a smuls de pe umăr geanta unei bălşence, din faţa primăriei. Poliţia l-a prins

1494

Un tânăr din Pârşcoveni a ajuns în arestul IPJ Olt, după ce în ziua de Crăciun i-a smuls de pe umăr geanta unei bălşence.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș au reținut un tânăr bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Acesta i-a furat geanta unei femei chiar în ziua de Crăciun şi dintr-un loc circulat.

“La data de 25 decembrie 2019, în jurul orelor 17:30, o femeie de 60 de ani, din orașul Balș, a sesizat faptul că în timp ce se afla pe trotuarul din fața Primăriei Balș, un bărbat i-a smuls geanta de pe umăr, în care avea suma de 1000 de lei și bunuri personale, după care a fugit într-o direcție necunoscută. În urma cercetărilor efectuate de polițiștii  din cadrul Poliției orașului Balș, a fost identificat un tânăr de 19 de ani, din comuna Pârșcoveni, județul Olt, bănuit de comiterea faptei.”, declară Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Tânărul s-a ales cu dosar penal, fiind acuzat de tâlhărie. El a fost reținut pe o perioada de 24 de ore și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.