Moș Crăciun își deschide desaga pentru colindătorii Primăriei Slatina

57

Primii colindători au sosit la Primăria Slatina încă de ieri, ei fiind primiți cu căldură de către angajații administrației municipale și răsplătiți cu daruri de Moș Crăciun, sosit special în primărie pentru a-i asculta și a-i întâlni.

2300 de copii din municipiu, de grădiniță și de la școlile primare până în clasa a III-a inclusiv, sunt așteptați de Sărbători la Primăria Slatina să colinde. Primii colindători au fost deja întâmpinați de Moș Crăciun.

“Încă de ieri, 10 decembrie și până în data de 20 decembrie, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, în cadrul Primăriei Municipiului Slatina se desfășoară programul „Desaga lu’ Moș Crăciun”. Prin intermediul acestui program, aproximativ 2300 de copii din unitățile de învățământ aflate pe raza municipiului nostru sunt întâmpinați cu bucurie să interpreteze colinde iar la final, aceștia primesc și cadouri.”, a anunțat edilul Emil Moț.

Numărul maxim de copii acceptaţi din partea fiecărei unităţi de învăţământ este de 120. În vederea organizării programului „Desaga lui Moș Crăciun”, Primăria Slatina a alocat suma de 95.000 lei.