Avertizare de vreme rece, lapoviță și polei

256

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteorologică de vreme rea, valabilă de azi, ora 07:00, până mâine, 3 decembrie, ora 10:00.

Se anunță frig și vreme rea în toată țara, meteorologii lansând avertizare de ninsori la munte, precipitații predominant sub formă de ninsoare în nord și în centru, depuneri de polei, intensificări ale vântului, vreme rece.

ANM anunță și pentru zona noastră precipitații slabe sub formă de ploaie, lapoviță și trecător ninsoare se vor semnala și în regiunile sudice. Local vor fi depuneri de polei. ” În prima parte a săptămânii, vremea se va menține rece mai ales dimineața și noaptea, cu precădere în jumătatea de nord a teritoriului.”, anunță meteorologii.

La ora prânzului, azi la Slatina se înregistrau doar 4 grade Celsius, fiind resimțit doar un grad, și rafale de vânt de 25km/h. La noapte se anunță ploi, la fel și mâine, când minima zilei va scădea la minus 1 grad Celsius, iar spre seară este preconizată lapoviță. Ziua de miercuri va fi cea mai rece a săptămânii, minimele scăzând la minus 3 grade Celsius, iar maxima fiind de 4 grade.