Aniversare cu durere în familia Melencu. Luiza, victima lui Gheorghe Dincă, ar fi împlinit 19 ani

55

Deși Gheorghe Dincă a declarat că ar fi ucis-o, Luiza Melencu este declarată oficial dispărută, în lipsa probelor concludente care să confirme crima. Astăzi, fata ar fi împlinit 19 ani.

Luiza Melencu, adolescenta din Dioști care a dispărut în Caracal la începutul lunii aprilie, ar fi împlinit azi 19 ani. Așa cum familia a sărbătorit-o în lipsă de Sfinții Mihail și Gavriil, și astăzi i-au pregătit un tort aniversar, sperând că fata se află în viață.

Ultima dată, fata a fost văzută la ocazie, unde s-a urcat în mașina lui Gheorghe Dincă, pe 14 aprilie. Monstrul a declarat că răpit-o, a violat-o şi apoi a ucis-o şi i-a ars cadavrul, la fel ca şi în cazul Alexandrei Măceşanu, indicând anchetatorilor și rămășițele într-o lizieră de la marginea Caracalului. Testele ADN efectuate nu au putut demonstra cui aparţineau rămăşiţele. Săptămâna trecută, procurorii DIICOT au anunţat că Dincă a avut un complice. Ştefan Risipiceanu, acuzat că ar fi violat-o pe Luiza în casa lui Dincă, se află în arest preventiv iar ancheta este încă în desfăşurare.