Tânăr de 26 de ani, din Tufeni, dat DISPĂRUT. Familia nu mai știe nimic de el din aprilie 2018

1382

De mai bine de un an și jumătate, familia unui tânăr din Tufeni nu mai știe nimic de el. Acesta era așteptat să se întoarcă acasă din Germania, unde plecase să muncească.

Polițiștii din Olt au dat în căutare tânăr de 26 de ani, din comuna Tufeni, care, în luna aprilie 2018, a plecat de la domiciliul său în Germania și nu a revenit până în prezent. Abia ieri familia i-a anunțat dispariția.

“La data de 14 noiembrie a.c., în jurul orelor 12:00, o femeie de 48 de ani din comuna Tufeni, județul Olt, a sesizat că în luna aprilie 2018, fiul său, TUDOR CIPRIAN COSMIN, de 26 de ani, a plecat voluntar de acasă. Acesta a contactat-o telefonic pe mama sa în luna august 2018, căreia i-a spus că intenționează să revină la domiciliu și că se află la muncă în Germania, dată de la care membrii familiei nu au mai putut lua legătura cu acesta.”, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Semnalmente:  1,80m înălțime, constituție atletică, greutate 70 kg, părul șaten, ochii albaștri.

Semne particulare: aluniță pe obrazul drept și o operație de femur la piciorul drept.

Nu sunt cunoscute articolele de îmbrăcăminte purtate de acesta în momentul plecării.

Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!