Orașul Scornicești a primit bani pentru drumuri, în urma implicării organizației PSD

2297

Primăria Scornicești a primit de la Consiliul Județean Olt bani pentru drumuri. Nu la solicitarea administrației locale, ci în urma demersurilor echipei PSD Scornicești.

Fără a ține cont de partidul din care fac parte primarii, Consiliul Județean Olt a alocat bani pentru toate localitățile județului, la ultima rectificare bugetară. “Nu este localitate care să nu fi primit bani, prin această rectificare, de la Consiliul Județean Olt. Cei care au solicitat bani pentru întreținerea și asfaltarea drumurilor au primit bani pentru drumuri”, a declarat Marius Oprescu, președintele CJ Olt.

Orașul Scornicești, care a cunoscut mărirea pe timpul “celui mai iubit fiu”, se confruntă azi cu decăderea, iar lipsa de implicare a celor care-l gospodăresc se vede la tot pasul: de la starea proastă a drumurilor, la mari obiective economice, sportive sau social- educative aflate în ruină. La ultima rectificare, urbea a primit 500.000 de lei, pentru drumuri. Și nu la solicitarea administrației locale, deși orașul se confruntă cu o infrastructură deficitară, ci în urma demersurilor echipei social-democrate. Considerând că Scorniceștiul merită mai mult, echipa PSD Scornicești se află permanent printre oameni. Social-democrații au mers din casă în casă pe ulițele pline de praf și noroaie și au văzut că administrația de acum nu a făcut nimic pentru locuitorii orașului.

Președintele PSD Scornicești, Cătălin Ușurelu, declară că este păcat ca oamenii din Scornicești să sufere din cauza lipsei de implicare a celor care conduc, momentan, primăria.

”Oamenii sunt nemulțumiți și s-au săturat de atâta nepăsare din partea primarului, a viceprimarului și a consilierilor PNL. Am luat decizia să purtăm discuții cu conducerea Consiliului Județean Olt pentru ca să prindă și Scorniceștiul la ultima rectificare bugetară aprobată de consilierii județeni. Sunt bani pentru drumuri, pentru că infrastructura rutieră din acest oraș este la pământ”, a declarat Ușurelu.