Sfântul Nicolae, adus de Primăria Slatina în toate creșele și grădinițele din municipiu

84

Cadouri care vor conține diverse sortimente de dulciuri, în limita sumei de 59.000 lei, va achiziționa Primăria Slatina pentru a-l ajuta pe Moș Nicolae să ajungă la toți micuții din municipiu. Moșul cel darnic va ajunge astfel în toate creșele și grădinițele din capitala Oltului.

Primăria Slatina aduce și în acest an „Povestea lui Moș Nicolae” în creșele și grădinițele din municipiu. „Legenda lui Moş Nicolae spune că în fiecare an, în noaptea de 5 spre 6 decembrie, Moș Nicolae îi recompensează pe toţi copiii care au fost cuminţi de-a lungul întregului an, lăsându-le în ghetuţe daruri. Apropierea sărbătorilor de iarnă și faptul că luna decembrie este considerată luna cadourilor, pentru a duce puțină bucurie în sufletele copiilor preșcolari ai acestui oraș, Primăria municipiului Slatina propune distribuirea de cadouri copiilor preșcolari din toate creșele și grădinițele de stat din municipiul Slatina”, este motivația ce face ca administrația municipală să deruleze programul „Povestea lui Moș Nicolae”, în colaborare cu unităţile de învăţământ preșcolar.

La acest program pot participa doar copii preșcolari din toate creșele şi grădinițele de stat din municipiul Slatina înscrişi în anul școlar 2019-2020.

În intervalul 7 – 15 noiembrie, fiecare unitate de învăţământ preșcolar care doreşte să participe la acest program va transmite Primăriei municipiului Slatina solicitare privind înscrierea în cadrul programului şi va comunica numărul de copii cu care doreşte să participe. Grădinițele vor primi pe 5 decembrie un număr de cadouri egal cu numărul de preşcolari comunicaţi către primărie și vor

asigura distribuirea pachetelor în data de 6 decembrie.