Uși deschise la Tribunalul Olt, de Ziua Europeană a Justiţiei Civile

107

Vineri, 25 noiembrie, Tribunalul Olt își deschide ușile vizitatorilor. Cei interesați să afle mai multe despre funcționarea instanței au la dispoziție două ore.

De “Ziua Europeană a Justiţiei Civile”, toți cei care doresc să treacă pragul Tribunalului Olt vor avea acces liber. Instanța olteană cu sediul în Slatina, str. Mânăstirii, organizează vineri “Ziua Uşilor Deschise”.

“Prin intermediul Biroului de Informare şi Relaţii Publice, serviciului de Registratură şi Arhivă, vor fi puse la dispoziţia publicului, în scopul informării, relaţii privind activitatea instanţei noastre, circuitul cererii de chemare în judecată în materie civilă și aspecte privind organizarea judiciară a instanțelor  judecătorești și parchetelor în România. Programul de vizitare a Palatului de Justiţie se va desfăşura între orele 10.00 – 12.00, sens în care cei interesaţi se vor adresa personalului care asigură paza instanţei, urmând a fi preluaţi de persoanele desemnate, pentru vizitarea instanţei”, explică biroul de informare al instanței.

Accesul publicului în incinta instanţei va fi permis numai pe baza actului de identitate.