Ziua Porților Deschise la Școala Protopopescu. Cum vor fi primiți viitorii elevi ai școlii

277

Una dintre cele mai vechi școli din Slatina organizează mâine Ziua Porților Deschise, cu scopul de a-i atrage pe părinții care încă nu s-au decis unde să-și înscrie copiii în viitorul an școlar în clasa pregătitoare. Unitatea se va prezenta celor mici prin activități atractive, care să le capteze atenția.

Însoțiți de preșcolarii care vor păși la anul pe băncile școlii în clasa pregătitoare, părinți sau bunici din Slatina sau împrejurimi, fie că s-au decis ca cei mici să învețe la Școala Ștefan Protopopescu Slatina, fie că încă se mai gândesc, sunt așteptați la Ziua Porților Deschise. Unitatea de învățământ organizează mâine, 17 octombrie, evenimentul prin care își propune să-i aducă pe posibilii viitori elevi în mijlocul actualilor elevi și cadrelor dicdactice. Vizita școlii și întâlnirea cu învățătoarele va putea fi efectuată  între orele 15.30- 19.00. Pentru a nu-i plictisi pe cei mici și a le capta atenția, colectivul școlii îi vor implica în numeroase activități: ateliere de picturăă, lectură și robotică, teatru, jocuri educative, șah și alte activități sportive, prezentarea rezultatelor școlii.

Un atu important al școlii este derularea programelor educaționale Școală după școală, Școala de vară, Educație antreprenorială și Stil de viață sănătos, care cântăresc greu în decizia părinților, precum și clubul de robotică.