Primarul Slatinei: Guvernul trebuie să își suflece mânecile și să sprijine în mod activ primăriile. Mă voi bate pentru fiecare leu

193

“Este de datoria echipei de la București să dea drumul la investiții și proiecte în favoarea fiecărui cetățean”, declară Emil Moț, primarul Slatinei, după căderea Guvernului Dăncilă. Edilul capitalei de județ a postat un mesaj pe pagina de socializare imediat după moțiunea de cenzură.

“Momentul de euforie al celor de la București trebuie să fie scurt”, spune Emil Moț, primarul municipiului Slatina. După căderea guvernului PSD, edilul capitalei de județ se așteaptă ca noua guvernare să continue investițiile, anunțând că se va “bate pentru fiecare leu pe care orașul îl merită”. Mesajul a fost postat pe pagina de socializare imediat după ce moțiunea Opoziției a trecut:

“Moțiunea a trecut. Indiferent ce se va întâmpla de mâine încolo, trebuie să strângem rândurile, să evaluăm cât mai realist situația și să începem reconstrucția. Înainte de toate, am fost învestiți cu un vot de încredere și suntem datori să ne continuăm toate proiectele, în același mod cum le-am început: transparent, asumat și în interesul direct al cetățeanului. În ceea ce privește orașul nostru Slatina, cred că momentul de euforie al celor de la București trebuie să fie scurt. Guvernul trebuie să își suflece mânecile și să sprijine în mod activ primăriile. Indiferent de culoare politică sau anvergură economică, este de datoria echipei de la București să dea drumul la investiții și proiecte în favoarea fiecărui cetățean. Am spus-o de foarte multe ori și repet: avem nevoie de o mai mare aplecare de la București asupra unor proiecte ce pot transforma Slatina și mai mult în inima economică a Olteniei: drumul expres Craiova – Pitești în construcție accelerată, o linie ferată de mare viteză care să ne lege de vecinii noștri, o sală polivalentă modernă și cuprinzătoare, și lista poate continua. Sper ca guvernanții de la București să pună înainte de toate interesul cetățenilor, să nu taie nici din pensii, nici din salarii și să înțeleagă că nu culoarea politică îți aduce voturi, ci proiectele. Deși suntem o primărie cu excedent bugetar, orice dezechilibru venit din deciziile viitorului guvern de dreapta ne poate arunca într-o prăpastie fiscal-economică. Voi veghea personal ca aceste lucruri să nu aibă loc și mă voi bate pentru fiecare leu pe care orașul îl merită. Slatina este inima economică a Olteniei și așa va rămâne!”, a postat edilul Slatinei, președintele PSD Slatina.