Se-nchide sezonul estival la Slatina! Număr record de clienți pentru Plaja Olt

154

Plaja Olt se-nchide! CSM Slatina, administratorul plajei, a anunțat închiderea sezonului estival pe malul Oltului, la finele acestei săptămâni.

Slătinenii și nu numai care-și făcuseră planuri să prindă ultimul bronz pe Plaja Olt la finele acestei săptămâni vor trebui să se reorienteze spre alte locuri. CSM Slatina a anunțat că plaja se va închide, administrația slătineană lăudându-se anul acesta cu un număr record de vizitatori.

„Clubul Sportiv Municipal Slatina anunță închiderea sezonului estival la Plaja Olt începând cu data de 13 septembrie. Mulțumim celor peste 19.800 de vizitatori, adulți și copii, care au ales să-și petreacă timpul liber la Plaja Olt cu speranța că am reușit să le asigurăm cele mai bune condiții de recreere”, a anunțat Cătălin Ilie, directorul CSM.

Anul acesta, deschiderea sezonului estival la Slatina a fost făcută începând cu data de 1 iunie. Slatina se poate mândri cu o plajă de invidiat, unde slătinenii şi nu numai pot căpăta bronzul dorit aproape de casă, pe malul Oltului, zona de plajă fiind completată cu o ofertă atractivă a Clubului nautic: ambarcațiuni de agrement, hidrobiciclete, fotbal, mini golf, teren de tenis, sală de fitness, tir cu arcul, centru spa, sală de masaj, zonă de saună.

Clubul Nautic Slatina fost realizat de la zero cu fonduri europene, proiectul având o valoare totală de 36,2 milioane lei, din care finanțare nerambursabilă 9,38 milioane lei. Suprafața amenajată este de 6,96 ha.