Expertiză internațională și EXPERIMENT judiciar: Cum arde un corp ca al Alexandrei și ce resturi rămân

1368

Familia Alexandrei Măceșanu, fata din Dobrosloveni despre care Gheorghe Dincă a declarat procurorilor că ar fi ars-o, iar medicii legiști susțin că au identificat ADN-ul fetei în resturile din butoi, refuză să creadă că acesta este adevărul. Unchiul fetei a anunțat că va efectua o expertiză judiciară, în afara țării.

Familia Alexandrei continuă expertiza internațională pentru a stabili adevărul în cazul dispariției și presupusei morți a fetei. Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei, a anunțat că se va recurge la un experiment prin care să se afle cum ar putea arde un corp uman într0un butoi ca al lui Dincă, ce resturi rămân și cum se pot reconstitui resturile umane și identifica probe și ADN.

“Am hotarat alaturi de familie sa continuam sa efectuam expertiza internationala iar maine vom depune in scris solicitarea catre DIICOT privind ADN. De asemenea vreau sa va anunt ca am hotarat si realizarea unui experiment judiciar/expertiza in afara tarii pentru a se putea constata daca in aceleasi conditii, cu aceleasi materiale, acelasi tip de dispozitiv ar fi putut arde acolo un corp uman cu aceleasi caracteristici precum ale lui Alex. Ce resturi ar ramane si in acelasi timp sa stabilim prin aceasta expertiza in ce masura expertii pot sa reconstituie macar partial un corp uman. Mai fac precizarea pt toti romanii care s-au saturat de CLANURI si MAFIE ca o astfel de expertiza aveau obligatia sa o realizeze procurorii inainte de finalizarea cercetarii la fata locului!!. PANA LA CAPAT PENTRU ADEVAR!“, a postat Cumpănașu pe pagina de socializare.