Niște animale au făcut grătar la locul de joacă

1401

Un loc de joacă din cartierul slătinean Clocociov a fost distrus, mai multe mămici reclamând faptul că persoane certate cu bunul simț ar fi transformat locul destinat copiilor în unul de picnic.

Au distrus, au lăsat coji de semințe și resturi de ambalaje, au dat foc la leagăne și au făcut chiar hrătar, distrugând suprafața anti-traumă din tartan. Este imaginea dezolantă a unui loc de joacă din cartierul Clocociov, de pe strada Banului (în spatele grădiniței), adus la acest stadiu de niște animale.

Distrugerea a fost sesizată pe o rețea de socializare a mămicilor din municipiu. De comentariile mămicilor nu au scăpat nici adulții care le dau de mâncare copiilor și nu strâng ambalajele, adolescenții care distrug și îi deranjează pe cei mici, dar nici polițiștii locali. “Cei de la politia locala nu stiu decat sa goneasca mamicile cu copii dupa ora 22 din parc ca asta e programul da pe cei care fac asa ceva nu i vede nimeni!”, a comentat o mămică.

Postarea vine după o alta de zilele trecute, în care un tătic reclama faptul că afost amendat de polițiștii locali că se juca fiul său în parc după ora 22.00, încălcând o dispoziție a consiliului local, întrebând dacă polițiștii nu ar trebui mai bine să-i amendeze pe distrugători sau pe care care fac mizerie decât pe cei care se joacă.