MAMĂ CRIMINALĂ O femeie și-a ucis trei bebeluși. Mărturie HALUCINANTĂ

231

O femeie este acuzată de procurori că și-a ucis trei bebeluși, imediat după naștere. Faptele îngrozitoare au fost descoperite după ce un polițist din localitate a observat că aceasta nu mai avea burtă și nici bebeluș. Oamenii legii au găsit, la percheziție, și cadravrul nou-născutului, dar și resturile celorlalți doi bebeluși. Mama criminală și-a recunoscut faptele și a oferit anchetatorilor o ,,justificare” halucinantă.

Femeia din Suceava,  ingineră , în gospodăria căreia a fost făcută cutremurătoarea descoperire le-a spus anchetatorilor că mai are trei copii e 6, 8 şi 10 ani și nu a mai vrut alții. Așa a ajuns să-i omoare pe nou născuți.

„La data de 13 august 2019, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de o persoană, care a dobândit calitatea de suspect, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere sau vătămare a nou-născutului săvârşită de către mamă”, se arată în comunicatul procurorilor.

Mama criminală este acuzată de pruncucidere în cazul unui bebeluș pe care l-a născut viu pe 9 august, acasă, singură și neasistată medical.

Soțul femeii le-a declarat procurorilor că nu știa că soția sa este însărcinată.

Femeia a fost internată în spitalul din Vatra Dornei pentru îngrijiri medicale după naștere și urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice. Inginera de 37 ani,va fi supusă unei expertize psihiatrice.

În acest caz și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului a declanșat o anchetă, cei trei copii ai femeii afându-se deocamdată în grija unei mătușe.

Ancheta de la Suceava a început după ce un bebeluș a fost găsit mort, asfixiat într-o pungă, în gospodăria unei femei din Dorna Candrenilor, inginer la o multinațională. Cazul a fost semnalat de un polițist din sat, care a văzut femeia gravidă, iar apoi a sesizat că aceasta nu mai are burtă, dar nici copil. Ulterior, anchetatorii au descoperit în grădina femeii resturile a doi bebeluși, probabil îngropați imediat după naștere, în 2016 și 2018.