Spitalul Caracal angajează 12 îngrijitoare și un fochist

276

Spitalul Municipal Caracal a scos la concurs, pe perioadă nedeterminată, mai multe posturi de îngrijitoare și unul de fochist.  14 august este termenul până la care se pot depune dosarele de înscriere.

Spitalul Caracal face angajări masive de personal de curățenie și dezinfecție. Unitatea medicală a scos la concurs 12 posturi de îngrijitoare, putând participa orice persoană cu minim școală generală și nefiind impusă condiția de vechime în muncă. Astfel, se caută câte o îngrijitoare pentru: Boli Infecțioase, Bloc Operator, Chirurgie generală, Lșaboratorul de radiologie și imagistică medicală, Laboratorul de recuperare, Medicina internă, Pneumologie, Ambulatoriul integrat, Urgențe, Dispensarul TBC și două îngrijitoare la Compartimentul Holuri spital.

De asemenea, spitalul mai are nevoie și de un fochist, pentru care se cere calificare în meserie, autorizație I.S.C.I.R. fochist și vechime în meseria de fochist de minimum 6 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: termenul limită de depunere a dosarelor este 14 august – între orele 07.30 – 09.00 și 13.00 – 14:30; proba scrisă va fi susținută pe 9 august, iar interviul pe 12 august.

Alte angajări la spitalul caracalean:

Spitalul Caracal angajează registratori medicali, electrician și zugrav