Spitalul Caracal angajează registratori medicali, electrician și zugrav

882

Spitalul Municipal Caracal face în această perioadă angajări. Unitatea medicală recrutează personal pentru cinci posturi de registrator medical, electrician și zugrav, datele de susținere a concursurilor fiind diferite.

7 august este termenul de depunere a dosarelor de către candidații care vizează posturile scoase recent la concurs de către Spitalul municipal Caracal. Primul concurs se va susține 19 august – proba scrisă și 22 august – interviu, pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a postului de electrician de întreținere și reparații I. Se cere calificare în meseria de electrician de întreținere și reparații și vechime în meserie de minimum 9 ani.

Pe 26 august se va susține proba scrisă, iar pe 29 august interviul de către candidații pentru postul de zugrav-vopsitor IV. Nu se cere vechime celor care vizează postul, ci doar calificare în meseria de zugrav-vopsitor.

Spitalul caracalean mai face angajări și pentru trei posturi de  registrator medical debutant. Candidații trebuie să aibă studii medii și certificat/ atestat de absolvire a unui curs de operare calculator.