BOMBĂ: Criminalul cu tulburări mentale și-a schimbat de 2 ori permisul, deși nu avea voie să conducă. Deține categoriile B,C,D, E

387

Cu grave probleme de comportament și cu documente medicale care îi îngrădeau dreptul de a conduce, criminalul Gheorghe Dincă a reușit totuși să își schimbe de două ori permisul și, mai mult, să dețină permis de șofer profesionist.

Problemele medicale nu-i dădeau dreptul să dețină permis de conducere și, cu toate acestea, criminalul din Caracal era șofer profesionist și a luat „la ocazie” cele două fete pe care le-a ucis. Sursele Realității Oltului declară că Gheorghe Dincă deține permis pentru categoriile B,C,D,E și a reușit să îl schimbe de două ori din 2008 până acum. Avea permis obținut în Spania, pe care l-a schimbat în permis de Italia până în 2018, când l-a preschimbat în permis de conducere românesc. Preschimbarea permisului presupune prezentarea și a unei fișe medicale, însă diagnosticul pus de medici, deși ar fi trebuit, nu i-a pus piedici.

Criminalul de la Caracal avea probleme grave de comportament, tulburări de personalitate, disfuncții cerebrale, sindrom amnezic, toate pe fondul consumului de alcool:

DOCUMENT: Criminalul suferea de TULBURĂRI MENTALE și de compartament, de 10 ani! A fost internat de 8 ori și nu avea voie să conducă