FOTO/ Slătinenii au luat cu asalt parcul de la Unitatea Militară. Fiind încă șantier cu pericole, primăria îi atenționează

836

Cel mai mare și mai frumos parc din Slatina, încă la faza de șantier, construit de către municipalitate pe terenul fostei Unități Militare, a fost luat cu asalt de slătineni. Primăria îi atenționează să aibă răbdare.

Lucrările Primăriei Slatina la noul parc din municipiu construit pe terenul fostei unități militare se apropie de final. Cum locul de agrement a prins contur, slătinenii nu au mai avut răbdare și au dat buzna în parc. Cei mai încântați au fost, așa cum era de așteptat, copiii care nu au putut rezista tentației de a încerca locul de joacă.

Pentru că lucrările încă nu s-au finalizat și există pericole de accidentare, Primăria Slatina le transmite slătinenilor să mai aibă puțină răbdare.

“DRAGI SLĂTINENI, Ne bucură interesul manifestat de dumneavoastră față de obiectivul ,,Amenajare Parc la fosta Unitate Militară Slatina”, însă urmare a faptului că lucrările de amenajare la acest obiectiv nu sunt finalizate, există pericolul de accidente (cabluri electrice sub tensiune, materiale de construcții, săpături) și se îngreunează activitatea de finalizare a lucrărilor, rugăm cetățenii municipiului Slatina să dea dovadă de înțelegere și să nu mai pătrundă în incinta șantierului până la deschiderea oficială a obiectivului care va avea loc în cel mai scurt timp. În speranța că această investiție va asigura confortul și va fi un punct de atracție pentru dumneavoastră, vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm de întreaga noastră considerație. Vă mulțumim!”, este mesajul transmis de primarul Emil Moț.

Despre parc:

Desfășurare impresionantă de forțe la noul parc