VIDEO-FOTO/ Accident feroviar la Corbu. Doi slătineni au ajuns la spital

723

 Pompierii de la Stația Scornicești au intervenit în această seară în comuna Corbu, la un accident feroviar. În accident au fost implicate un tren Regio și un autoturism în care se aflau două persoane.

Două persoane au ajuns la spital, în urma unui accident feroviar, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de trenul Regio 9478 ce circula pe ruta Piatra Olt- Pitești. Ai intervenit pompierii Stației Scornicești, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD. Accidentul s-a produs în comuna Corbu. În tren se aflau trei pasageri, iar în autoturism se aflau două persoane.

,,Echipajele medicale au asistat și transportat la UPU Slatina două persoane, ambele din autoturism, o femeie, în vârstă de 47 de ani, din municipiul Slatina, cu traumatisme la nivelul membrelor superioare și traumatism toracic și soțul acesteia, în vârstă de 51 de ani, tot din municipiul Slatina, cu traumatism la membrul superior stâng și traumatism toracic, declară Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.
Pompierii au acționat și pentru îndepărtarea autoturismului de pe calea ferată.