VIDEO/ Cazul Sorina, la Tribunalul Olt: magistrații și-au declinat competența, avocata familiei Săcărin s-a războit cu presa

391

Tribunalul Olt a judecat azi ordonanţa preşedinţială în cazul Sorina, dosar declinat de la Tribunalul Mehedinți. Avocata familiei adoptive nu a dorit să facă nicio declarație, limitându-se la a se război cu presa.

Judecătorii Tribunalului Olt au avut sarcina de a decide dacă Sorina, fetiţa târâtă de un procuror din casa în care locuia la Baia de Aramă, poate sau nu să plece în Statele Unite ale Americii. Dosarul Sorinei pentru emiterea ordonanţei preşedinţiale privind interdicţia de a părăsi ţara a fost strămutat la Olt, de la Tribunalul Mehedinți, la solicitarea părinţilor adoptivi- familia Săcărin. Magistrații au decis să-și decline competența, cazul urmând a ajunge la Judecătoria Slatina.

Avocata familiei adoptive nu a dorit să facă nicio declarație. Extrem de nervoasă și însoțită de numeroși jandarmi, apărătoarea familiei Săcărin s-a arătat deranjată de prezența jurnaliștilor.