Noi investiții la Minulescu: Corpul D Ateliere al colegiului intră în reabilitare

187

1,64 milioane lei va costa investiția privind reabilitarea corpului D al Colegiului Național „Ion Minulescu” Slatina.

Investițiile la Colegiul Național Ion Minulescu Slatina continuă. După construirea unui nou corp de clădire destinat liceenilor pentru ca aceștia să nu mai învețe în două schimburi, investiţia în valoare de 2.860.000 de lei presupunând crearea de 12 noi clase, la care s-a adăugat realizarea unei noi clădiri în locul Școlii Mici pentru clasele I-VIII, acum se dorește reabilitarea atelierelor școlare, corpul D urmând a forma un corp comun cu clădirea școlii gimnaziale și, cel mai probabil, să găzduiască și un afterschool.

La solicitarea conducerii liceului, consilierii municipali urmează să aprobe documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenție, inclusiv indicatorii tehnico – economici pentru investiţia „Reabilitare Corp D existent Colegiul Național Ion Minulescu, Municipiul Slatina, strada Basarabilor , nr. 33A, județul Olt”. Valoarea totala a investiției este de 1 648 842, 147 lei, licrarea  urmând a fi realizată în 12 luni de zile.

În prezent, etajele 1 și 2 ale imobilului nu sunt utilizate, atât parterul cât și cele două etaje prezintă degradări în ceea ce privește finisajele interioare. Lucrările de reabilitare constau în: realizarea de finisaje interioare la parter, etaj I, etaj II; realizare instalații sanitare, electrice și termice; realizare instalații pentru stins incendiu; instalații de supraveghere video.