Doi pompieri olteni, pe podium la Campionatul Național de Înot

190

Membri ai echipei de scafandri a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt, doi pompieri olteni au urcat pe podium la Campionatul Național de Înot, obţinând un loc II și trei locuri III la probele la care au concurat.

Pompierii olteni au un nou motiv de bucurie, salvatorii ce reprezintă județul în competiții reușind să se impună la nivel național printre cei mai buni. Doi scafandri din cadrul ISU Olt au reușit să se claseze pe podium la etapa finală a Campionatul de Înot, ediția 2019, organizat de Asociația Sportivă a Pompierilor din România.

Gabriel PICĂ a obținut locul doi la proba de 100 de metri liber, categoria sub 35 de ani și locul trei la proba 50 de metri liber, categoria sub 35 de ani. Tibi CĂLIN s-a clasat pe locul trei la probele de 100 de meri liber și 100 de metri bras, la categoria sub 35 de ani.

„Competiția a fost găzduită în acest an de ISU Argeș. Cei doi pompieri au fost premiați de Asociația Sportivă a Pompierilor din România și Asociația Sportivă „Pompierul” Olt. Felicitări colegilor noștri pentru efortul depus și pentru rezultatele obținute!”, transmite Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.