VIDEO/FOTO-Accident la Balș: 3 mașini noi de poliție repartizate pentru Mehedinți, făcute zob în trafic

9919
Foto: Facebook Valentin Albu

Polițiștii au făcut accident în Balș încercând să depășească o coloană de mașini care se întindea pe o distanță de 1km. În accident au fost implicate trei autospeciale noi, repartizate pentru Mehedinți.

Mai ceva ca Garcea! Polițiștii din Balș au făcut PRAF mașinile noi, după ce au forțat coloana și s-au bușit??

Publiée par IulyCosty sur Vendredi 14 juin 2019

 

Balșul reapare în centrul atenției, după ce azi, din cauza traficului, au făcut accident chiar niște polițiști. Nu de la noi din județ, ci din Mehedinți, tamponate fiind trei autospeciale de poliție din lotul recent, care nici nu apucaseră să ajungă la secțiile la care fuseseră repartizate. Astfel, colegii polițiști le-au eliberat adeverințe pentru reparații, chiar înainte de a fi puse în circulație în slujba cetățenilor.

Cauza accidentului o reprezintă nepăstrarea distanței regulamentare.

Accidentul s-a petrecut la ora 14:00, în Balș, în coloană circulând circa 10 mașini de poliție, pe sensul dinspre Pitești spre Craiova. Nu au fost persoane rănite.

,,De ce se sta la coada in Bals??? Pentru ca 3 masini de politie hotarara sa se intalneasca!!!!!! Masini noi cu nr rosii …proaspete !!!,, a postat un internaut, alături de pozele edificatoare.

,,Toate autospecialele au polițe de răspundere civilă auto valabile. Conducătorul auto responsabil de producerea evenimentului rutier a fost sancționat contravențional cu amendă, pentru încălcarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, nefiind sub influența băuturilor alcoolice. Precizăm faptul că la nivelul conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți a fost dispusă cercetarea administrativă a celor implicați în eveniment”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.