Un an de la pierderea lui Mitel Drăgulin. Prietenii l-au vizitat la mormânt

1238
foto: Facebook Mariana Ionescu Căpitănescu

Astăzi se împlinește un an de când celebrul lăutar Mitel Drăgulin, de la Iancu Jianu, ne-a părăsit, la doar 45 de ani. Prietenii apropiați nu l-au uitat, comemorându-l.

Deși tânăr, Mitel Drăgulin, omul care a promovat toată viața folclorul autentic, din vatra satului, cântă acum în Ceruri. La un an de la trecerea sa în neființă, prietenii nu l-au uitat, postând pe pagina de socializare, în memoria sa, clipuri de la diverse evenimente și emisiuni unde artistul din Iancu Jianu a încântat publicul.

“Azi se împlineste un an de când Mitel Drãgulin ( marele violonist),a plecat dintre noi . Nu mã obisnuiesc cu acest gând , îmi pare rãu cã te- am pierdut pentru totdeuna. Iti port amintirile în suflet , prieten si camarad drag. Dumnezeu sã te odihneascã”, a postat pe pagina de socializare artista Mariana Ionescu Căpitănescu, una dintre prietenele și colaboratoarele artistului.

Artista, însoțită de câțiva colegi, a mers chiar la mormântul lui Mitel.

Fiul celebrului Lache Drăgulin a decedat după o operație de fiere, infecţia afectându-i pancreasul. A lăsat în urmă numeroase melodii culese din vatra satului, dar și linii melodice realizate pentru tinerii interpreți de folclor.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

In memoriam Mitel Drăgulin:

În memoriam Mitel Drăgulin

Celebrul lăutar Mitel Drăgulin ne-a părăsit, la doar 45 de ani. Omul care a promovat toată viața folclorul autentic, din vatra satului, va cânta de acum înainte în Ceruri.Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Publiée par Realitatea Oltului sur Mercredi 6 juin 2018