Surpriză pentru o femeie din Drăgănești-Olt chemată la secție de poliție: i s-a restituit portofelul cu bani, carduri și cercei de aur, pierdut pe 1 iunie

2838

Polițiștii din Drăgănești Olt au surprins astăzi o femeie din localitate, restituindu-i portofelul pe care aceasta l-a pierdut sâmbătă.

Un alt oltean cetățean-model a dat dovadă de spirit civic, neînsușindu-și un portofel găsit pe stradă, deși conținutul acestuia ar fi putut tenta pe mulți semeni. Omul a predat bunul găsit, iar polițiștii au identificat proprietara.

„În această dimineață, administratorul unei piețe din orașul Drăgănești Olt a fost abordat de o persoană, care i-a predat un portofel găsit. Bărbatul a apelat la sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției orașului Drăgănești-Olt, în speranța că aceștia vor găsi proprietarul. Polițiștii au identificat proprietara acestuia, o femeie, de 50 de ani, care a ajuns în posesia bunului pierdut. Femeia a declarat că la data de 01 iunie a.c., a pierdut portofelul  în care se găseau două carduri bancare, doi cercei din aur, 803 lei, 50 euro în bancnote și 16 euro în monede și nu spera să își mai recupereze aceste bunuri. Femeia le-a mulțumit polițiștilor pentru bucuria făcută, fiind plăcut surprinsă că există cetățeni model.”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a transmis mulțumiri atât persoanei care a găsit portofelul, cât și celei care apelat la sprijinul polițiștilor, cu toții dând dovadă de spirit civic.