Eleva de liceu dispărută în Caracal, de negăsit

7387

A trecut o lună și trei săptămâni de zile de când bunicii cu care locuia au văzut-o ultima oară pe Mihaela Luiza Melencu, din comuna doljeană Dioști, sat Radomir. Eleva a dispărut pe 14 aprilie în Caracal, unde a mers pentru a scoate bani de la un ATM.

Din dimineața zilei de 14 aprilie, o familie dintr-un sat doljean aflat la o distanță de doar 16km de Caracal își caută fiica, cerând sprijinul  poliției, dar și prietenilor pe o rețea de socializare. Mihaela Luiza Melencu, elevă în clasa a XI-a la Liceul Tehnic Costin D. Neniţescu din Craiova, a plecat de acasă spre Caracal, cu intenția de a scoate banii trimiși de mama ei din Anglia de la un bancomat, însă de atunci niciun membru al familiei sau vreun cunoscut nu mai știe nimic de ea. Ultima dată a fost văzută de un vecin când aștepta la ocazie să se întoarcă acasă. Bunicii în grija cărora se afla fata cred că aceasta a fost răpită.

Luiza este un elev model, cu note mari, este șefa clasei, iar profesorii susțin că nu a cauzat niciodată probleme. Când a plecat de acasă avea doar un rucsac în care își ținea portofelul și telefonul mobil.

Tânăra are următoarele semnalmente: înălțime aproximativ 160 cm, constituţie atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr şaten, lung. La momentul plecării, era îmbrăcată în pantaloni de culoare albastră, pulover de culoare neagră şi purta tenişi de culoare albastră. De asemenea, tânăra are asupra sa actele de identitate și telefonul mobil.

Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul 112.