Olimpiada Școlară, organizată în Slatina în perioada 3 – 14 iunie

67

Elevii claselor I-VIII de la unitățile de învățământ din Slatina se vor întrece și în acest an la cea de-a III-a ediție a Olimpiadei Școlare. Competiția este organizată de Primăria Slatina în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Olt și conducerea fiecărei unități de învățământ din municipiu.

Primăria Slatina a stabilit regulamentul de organizare al manifestării „Olimpiada Școlară cls. I-VIII”, ediția a III-a, organizată în perioada 3-14 iunie. Pentru organizare, din bugetul local se va aloca suma de 22.000 lei .

În competiție se pot înscrie toate unitățile de învățământ cu clase I-VIII din municipiul Slatina, manifestarea urmând a se desfășura pe două ramuri sportive: fotbal-băieți și handbal-fete. Meciurile vor avea loc pe terenurile de sport din incinta unităților de învățământ participante.

Premiile vor fi puse la dispoziție de către Primăria municipiului Slatina și vor consta în mingi de fotbal (4 buc.) și de handbal (4 buc.), pentru fiecare unitate de învățământ participantă, precum și diplome pentru toți participanții.