102 școli și grădinițe din Olt, modernizate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală

137

102 grădiniţe şi şcoli, săli de sport în 11 localități și 21 de cămine și aşezăminte culturale – sunt investițiile din județul Olt derulate prin PNDL cu care se mândrește guvernarea PSD.

“Infrastructură modernă, salarii majorate în învăţământ, burse de susţinere a elevilor şi studenţilor olimpici, sunt măsuri adoptate de Guvernul PSD pentru un act educaţional de calitate. Judeţul Olt a primit un sprijin guvernamental important pentru modernizarea infrastructurii şcolare, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală “, prezintă PSD Olt realizările din ultimii ani derulate la nivelul județului nostru.

Partidul de guvernământ se poate lăuda cu școli moderne pentru elevi, săli de sport și locații culturale realizate în zeci de loclaități din județ.

Vorbim despre:

  • 136 de milioane de lei investiţi în construcţia, modernizarea şi dotarea a 102 grădiniţe şi şcoli în 59 de localităţi din judeţul Olt;
  • 99 de milioane de lei investiţi în săli de sport în localităţile: Curtişoara, Dobrosloveni, Dobrun, Giuvărăşti, Gostavăţu, Osica de Sus, Rusăneşti, Slatina, Tia Mare, Valea Mare şi Verguleasa;
  • 45 de milioane de lei investiţi în modernizarea şi dotarea a 21 de cămine și aşezăminte culturale.

Pe aceeași temă:

https://realitateaoltului.ro/2017/07/27/zeci-de-scoli-si-gradinite-din-olt-reabilitate-cu-fonduri-pndl-lista-proiecte/