VIDEO/ Tânără de 15 ani, din Caracal, salvată de pompieri dintr-o fântână

223

O adolescentă din Caracal, în vârstă de 15 ani, a fost aseară salvată de pompieri,  după ce căzuse într-o fântână nefuncțională din apropierea Gării Caracal.

O fântână nefuncțională din apropierea Gării Caracal, neacoperită, a devenit ieri spre seară capcană pentru o tânără de 15 ani. Fata se juca îmăreună cu prietenii în zonă și, într0un moment de neatenție a căzut în puțul adânc de 6 metri.

Pompierii Detașamentului Caracal au intervenit cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD pentru salvarea fetei.

“În momentul sosirii echipajelor,  adolescenta, în vârstă de 15 ani, din municipiul Caracal, a fost găsită conștientă, la o adâncime de circa șase metri, diametrul fântânii fiind de numai 60 de centimetri.  Cu ajutorul cordițelor de salvare și a unui ham, pompierii au reușit să o aducă pe fată la suprafață. “, declară Alin Băsășteanu, purtătoruld e cuvânt al ISU Olt.

Pacienta a fost preluată de echipajul SMURD, conștientă, fără urme vizibile de traumă, cu hipotermie ușoară și a fost transportată la Spitalul Caracal.