Peste 40 de persoane, la Centrul de Transfuzii Slatina să doneze sânge pentru Georgiana

1584

Apelul făcut ieri de prietenii Georgianei Gogiu, o tânără din Slatina ce are nevoie urgentă de sânge, nu a rămas fără ecou. Astăzi, la Centrul de Transfuzii Slatina, s-au prezentat peste 40 de persoane. Șeful tinerei solicită public deschiderea centrului prelungirea programului.

Dornici să ajute și fără a solicita în schimbul gestului lor tichetele acordate gratuit, peste 40 de persoane, printre care și studenți slătineni ai filialei USAMV, s-au prezentat astăzi la Centrul de Transfuzii Slatina pentru a dona sânge. Cum numărul donatorilor etse mare, președintele Asociației Tinerilor Fermieri Olt, unde lucrează tânăra, a lansat un apel public privind prelungirea programului centrului.

Georgiana le-a mulțumi personal pe facebook studenților slătineni care au donat sânge pentru ea
Georgiana le-a mulțumi personal pe facebook studenților slătineni care au donat sânge pentru ea

„Am primit multe apeluri și mesaje de la prietenii care vor sa doneze sânge dar programul centrului este foarte scurt și nu toți pot dona in acest interval 8.30-11.30. Facem un apel la autoritățile competente ( DSP, Ministerul Sănătăți ) sa prelungească programul de recoltare zilnic precum și să deschidă centru de transfuzii și in zilele de sâmbătă și duminică… Precizam faptul ca nici un donator care donează pentru Georgiana nu are pretenții la tichetele gratuite !! Cerem prea mult de la autoritățile competente ??”, a solicitat Florin Ciobanu.

Cei care doresc să fie de ajutor trebuie să știe că se poate dona orice grupă de sânge la orice centru de transfuzie din țară pe numele Georgiana – Adriana Gogiu, Spitalul Colentina, sectia Hematologie.