VIDEO/Femeie încă neidentificată, UCISĂ când traversa strada la Dobrosloveni

2589

O femeie a cărei identitate încă nu a fost stabilită a fost în această dimineață acroșată de o mașină în timp ce traversa strada prin loc nepermis. Cadrele medicale care au intervenit au constatat decesul.

Un bărbat în vârstă de 53 de ani din Osica de Sus este cercetat pentru ucidere din culpă, după ce în această dimineață, ora 5.25, în timp ce conducea autoturismul pe DN 64, în localitatea Dobrosloveni, a accidentat mortal o femeie.

„Pompierii SMURD Caracal și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt au intervenit pe Drumul Național 64, în localitatea Dobrosloveni, pentru acordarea îngrijirilor medicale unei femei ( pieton ). La sosirea echipajelor, femeia a fost găsită decedată, cu leziuni incompatibile cu viața. Decesul victimei a fost constatat de medicul care încadra echipajul SAJ.”, declară Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Potrivit polițiștilor, vinovată este femeia, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure. „Până în acest moment, nu a fost stabilită identitatea victimei. Șoferul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice”, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.